Majstrovstvá Európy v halovom hokeji mužov.

Majstrovstvá Európy mužov v halovom hokeji sú pre slovenský tím nielen výzvou, ale aj príležitosťou ukázať, že naša malá krajina môže na medzinárodnej scéne v tomto športe excelovať. V srdciach fanúšikov i hráčov žije nádej a odhodlanie prebojovať sa do elitnej A-kategórie, čo by pre Slovenský halový hokej znamenalo obrovský úspech a uznanie.

Každý z hráčov má za sebou príbeh plný odriekania, tréningov vo voľnom čase po dlhých pracovných dňoch a víkendoch strávených na hokejových ihriskách namiesto oddychu s rodinou. Tieto osobné obete však vytvorili z tímu nezlomnú jednotu, pripravenú čeliť tímom zo Srbska, Grécka, Maďarska, Talianska, Bulharska a Turecka.

Slovenský tím vstupuje do turnaja s jasným cieľom – nie len zúčastniť sa, ale ukázať srdce, bojovnosť a umenie halového hokeja, ktoré v našej krajine rastie a rozvíja sa. S každým zápasom, ktorý odohrajú, budú bojovať nie len za seba, ale za celé Slovensko.

Ich cesta, plná odhodlania a súdržnosti, je dôkazom, že aj malá krajina ako Slovensko môže na veľkej scéne veľkolepo zažiariť. A presne toto odhodlanie a túžba po úspechu sú tým, čo môže napokon zabezpečiť postup do elitnej A-kategórie a napísať novú stránku v histórii Slovenského športu 

ZOSTAVA: 

Jakub Bogár         (DTV Hannover)                                               

Tomáš Baráth       (KPH RAČA)

Daniel Petráš        (Klipper THC Hamburg)

Juraj Bogár           (KPH RAČA)

Matej Krampl         (KPH RAČA)

Matej Hruška         (KPH RAČA)

Matej Jelačič         (KPH RAČA)

Michal Romanec   (KPH RAČA)

Adrián Augustinič  (ŠK Šenkvice)  

Tomáš Vácha        (KPH RAČA)

Hlavný tréner: Sebastian Folkers

Asistent trénera: Nils Leest

Team Manager: Matej Blažovský

Fyzioterapeut: Dominik Danek