Halová sezóna 2023/2024 mládež – ODOHRATÁ

Halová sezóna v halovom hokeji pre mládežnícke kategórie sa nezadržateľne blíži k svojmu koncu. Boli to mesiace plné vzrušenia, nečakaných obratov a ukážok športového umenia, ktoré zanechali v srdciach mladých hokejistov a hokejistiek a i ich fanúšikov nezabudnuteľné spomienky.

Halová sezóna prináša svoje jedinečné výzvy. Oproti vonkajšiemu hokeju, hra v hale vyžaduje rýchlejšie rozhodovanie, lepšiu kontrolu lopty a väčšiu presnosť. Malé ihrisko znamená, že každý pohyb má väčší význam a každá chyba je okamžite trestaná. Je to prostredie, kde hráči rýchlo získavajú cenné lekcie o dôležitosti tímovej práce, komunikácie a adaptability.

Pozornosť sa ale teraz preklápa z uzavretých priestorov hál, na otvorené ihriská, je čas na malý odpočinok a ideme ďalej, pozemný hokej vonku sa nezadržateľne blíži.

Táto pauza je však viac než len časom pre relax. Je to obdobie, kedy sa hráči a tréneri môžu zamyslieť nad uplynulou sezónou, vyhodnotiť svoje výkony, identifikovať oblasti, v ktorých sa môžu zlepšiť, a stanoviť si nové ciele.

Vonkajšia sezóna v pozemnom hokeji prinesie nové výzvy. Prenos hry z halových podmienok na vonkajšie ihriská vyžaduje adaptáciu nielen v technike hry, ale aj v taktike.

                  Poradie halovej sezóny

U10

Otvorené hokejové turnaje.

U12

  1.  1.  HA Šenkvice
  2.  2.  KPH RAČA
  3.  3.  HKM Nová Dubnica

Najužitočnejší hráč U12 v halovej sezóne

HA Šenkvice – Richard Osvald
KPH RAČA – Melania Pelanová
HKM Nová Dubnica – Alex Gunár

U15

  1.  1. KPH RAČA
  2.  2. HA Šenkvice
  3.  3. KPH Hoko Zlaté Moravce  

U23

  1.  1. Výber Šenkvíc
  2.  2. Výber Bratislavy